lördag, januari 13, 2024

Semi 100 år !!!

 Tjugonde knut och min födelsedag... Har uppnått inte mindre än 50 år idag. Hur gick det till? När man är 50 så är man väl gammal???

Hade tänkt börja dagen med champagne frukost men ett tungt huvud gjorde att det fick bli kaffe istället. Redan till frukosten började firandet när jag fick ett Bismarck-armband av Henke. 💖💝💖 och senare också 10 fantastiskt fina lång-stjälkade röda rosor.

Efter en lugn morgon och frukost åkte Henke iväg och handlade medan jag dammsög golv men framförallt soffan vilket inte var att leka med. Dukade inför kvällens middag och gick sedan en promenad med tjejerna.

Förberedelse av lite mat i form av skagenröra. potatisgratäng och kött så att vi ska kunna vara sociala när gästerna kommer.

Hann också med lunch och lite vila med skidskytte innan det var hög tid att göra iordning sig för kvällen.

Kl. 17 kom familjen Molin. Vi inledde med presentöppning, bubbel och dagen till ära var det äkta champagne "Bollinger" som serverades till crustader med västerbottenost, creme fraische och rom.

Presenten var den bästa tänkbara! En fantastiskt fin lite annorlunda orkidé och en upplevelse i form av tjejhelg på Orbaden senare i vår.

Middagen bestod sedan av en skagenröra med pepparrot på smörstekt bröd till förrätt.

Oxfilé tournedos, västerbottenpotatisgratäng, pepparsås och grönsallad till varmrätt

Delsbotårta till efterrätt.


Efter middagen blev det kaffe och avec.



 Klara tog hand om Esset som helst skulle vilja ligga i knät och bli klappad dygnet runt.


En skön och trevlig 50-års dag. Stort tack för all uppvaktning live,  på facebook, via meddelanden och telefonsamtal, post och telefon. 

Inga kommentarer: