onsdag, augusti 27, 2008

Kantareller och datastrul

När Henke kom hem på lunchen idag hade Humla en 1 cm långt jack precis under ögat. Vi vet inte vad hon har gjort men jag misstänker att det var på hyggessöket som hon eventuellt fått en smäll av någon gren eller så och att hon kliat på det idag så att en liten pälsbit lossnat. Tror inte det är någon fara alls utan tänker med på vilken tur att det inte tog I ögat!!!

Efter jobbet tog jag och Henke med hundarna upp i skogen för att om möjligt hitta några kantareller. Det var skönt väder och vi hittade betydligt mer kantareller än jag trodde att vi skulle. Som vanligt har vi bajspåsar som plockkärl och det blev två fulla påsar innan vi gick hem.

Hemma blev det storkok spagetti och köttfärssås så att det skulle räcka till en middag i morgon också eftersom Henke åker till Kina direkt efter jobbet. Dessutom skulle ju katarellerna rensas och förpackas.

När vi var mätta och belåtna kom Gunilla över för att lägga in hundprogrammet så att jag kan registrera alla anmälda hundar till jaktprovet. Det visade sig vara lättare sagt än gjort. Först hade jag inget officepaket på bärbara datorn och det officepaket som vi hade på den stationära var för nytt för det registreringprogram som vi har.

Gunilla hämtade istället Rolands dator och då gick det lite bättre tills vi registrerade en hund då visade det sig att ras hade fallit bort. Gunilla klurade och klurade men gav sedan upp för att gå hem och leta felet via nätet. Få se om hon fixar det tills i morgon

Inga kommentarer: