lördag, augusti 23, 2008

Mera träning och Me&I

Idag stack jag åter igen ut med hundarna men till en annan tjärn. Gick ett varv runt och på sidan med skvattramsnår la jag ut ett tufft sök med tennisbollar. Skickade sedan Neo och Humla varannan. Det gick fint, Humla plockade på djupet medan Neo sprang mycket men plockade in tennisbollarna i närområdet med tätade skvattram. De var båda riktigt duktiga. På vägen hade jag förreste jagt ut kråkan och råkan i strandkanten när hundarna inte såg.

Gick sedan hela vägen runt och lämnade av Neo i bilen innan jag gick ner med Humla till vattnet igen. Skickade henne diagonalt över vattnet mot viltet och hon går över men vill gå rakt över vilket jag tillät denna gång.

Kastade sedan en dubbelmarkering med dummiesarna som skulle vara störning innan jag åter igen skickade över henne. Denna gång hade jag bestämt mig för att få över henne diagonalt. Hon började vinkla mot land, jag blåser stopp vilket hon gör och visar sedan henne till vänster. Ja ja säger hon och simmar vidare åt det håll hon var på väg. Provar samma sak igen med samma resultat. Ropar nu NEJ! Då vänder hon och börjar simma mot mig och vill inte vända. Hon kommer upp så jag skickar henne igen. Simmar något mer diagonalt men inte som jag vill men denna gång bråkade jag inte. Hon fick gå över och då vinklar hon vänster så fort hon nått land. Hon mins altså mitt tecken men löser uppgiften på sitt sätt å inte enligt mina instruktioner... Här har vi nått att jobba med....

När vi kom hem var vi alla rätt slut. Åt lunch och duschade innan jag åkte iväg och köpte blommor till brolådorna och äntligen hittade jag vad jag vill ha. När jag kom hem var jag lite småtrött så jag la mig en stund och somnade faktiskt.

Direkt efter middagen som bestod av rester från vår goda middag så åkte vi till Harmånger. Jag och Kattis gick till Gisela på Me & I party medans grabbarna seplade tv-spel hemma hos Katarina och Jonas. Jag köpte två klänningar och en par mysbyxor.

Efter scones och markelad gick vi hem till Jonas och Kattis igen och spelade mera tv-spel fram till klockan 22:30 då vi åkte hem.

Inga kommentarer: