tisdag, augusti 05, 2008

Shopping i Gävle

Eftersom jag fortfarande inte hittat några kläder till brölloppet så åkte jag idag tillsammans med Ida ner till Gälve för att shoppa. Man ska inte hoppa över nån affär det fick jag lära mig idag då jag äntligen hittade en klänning som jag känner mig nöjd med på en affär där jag INTE hade tänkt gå in. Mitt framför näsan höll jag på att gå miste om klänningen då en annan tjej tog den enda mediumklänningen. Large funkade men kändes lite stor. Lyckligtvis valde den andra tjejen den ljusare klänningen så jag fick rätt storlek. Hittade även ett halsband och senare också en "kofta" som passade till. Yes! Nu kan jag slappna av resten av veckan.

Kom hem först klockan 17:30 och efter lite manikängande hemma så gjorde vi middag, grillad lax med ugnsgratinerat västerbottenpotatismos och vitvinssås. Efter middagen gick vi en promenad med hundarna innan vi gick ner till Helén och Jan-Åke som bjutit in oss på lite Gin & Tonik och tilltugg.

Det blev ett trevligt besök då vi även hann med att testa deras nya sängar som var enormt sköna så nu skulle jag gärna vilja ha nya sängar till vårt sovrum också. Hem kom vi inte förrän strax före halv 2.

Inga kommentarer: