lördag, januari 28, 2023

Mera långfärdsskridskor och hundträning

 Även idag vaknade vi till en fin dag. Efter frukost så tog vi en promenad genom byn och sen tog jag med tjejerna och drog iväg till Stensön för hundträning. 

Vinna fick driva med och vara sällskapsdam och socialisera med alla samt ta ett par skick till ett närsöksområde men sen var det Esset som fick jobba även om hon inte fastnade på bild.

Blev 2 timmars träning med dirigering, markering och lite närsök. Inget avancerat men skönt att gå en genomkörare och lite av en uppstart på jakten igen.

Direkt från Stensön åkte jag hem och hämtade Henke för att åka långfärdsskridskor igen på Drevisfjärden. Fint väder och mera avslappnad åkning idag. Riktigt härligt och nu mär det är helg var det lite mera folk ute på isen jämfört med igår då det var vardag.



Väl hemma hade vi gjort oss förtjänade av lite sen lunch. Vi hade mycket rester kvar från kinamaten igår så nu behöver vi ingen middag.

Slappade och såg lite skidor och skidskytte och sen blev det en kortare promenad runt huset efter skoterleden.  På kvällen åt vi lite snackbricka och spenatknyten som plockmat istället för middag.

Hundarna njöt av en bra dag och sov gott i soffan framför brasan och tvn.



Inga kommentarer: