torsdag, januari 12, 2023

Rensningen fortsätter

 På plats på jobbet idag igen och idag skulle jag och Mats gå igenom alla handlingar kring föroreningarna på Håstaholmen. Enormt mycket handlingar från 1975 som skulle gås igenom, sorteras, gallras och packas för slutarkivering. Var totalt 8 pärmar men det gick bra och lagom till lunch var vi färdiga.

På lunchen åkte jag hem till tjejerna. I skogen längst med vägen där det växer granar är det nästan barmark. La därför ut ett sök med smådummiesar när vi gick genom skogen till skoterspåret. Rastade hundarna och på vägen tillbaka stannade vi i området så fick de dela på söket. Vinna fick hämta tre medan Esset fick ta in fem dummiesar.

När jag sedan satt och käkade lunch så plingade det till i telefonen, uppföljning tillsyn 2022! Smaskade snabbt i mig maten och åkte tillbaka till jobbet där mötet precis börjat. Efter lite handpåläggning färdigställdes arbetet och sedan blev det mera rensning av handlingar föroreningar Kattvikskajen så nu är även de genomgångna och packade.

Efter jobbet blev det en promenad genom byn och sen käkade vi räkstubbe och tog ett glas vin till middag. Mumsigt och "lättlagat" 😂.

Handbolls VM drog igång idag och och Sverige mötte Brasilien i premiärmatchen. Mycket missar i första halvlek men ett par måls ledning. I andra halvlek blev det bättre och Sverige vann med åtta bollar innan det var klart.

Inga kommentarer: