tisdag, december 26, 2023

Annandagshockey

 Även idag en lugn morgon och sedan en promenad på isbanan då vi gick ut till Fårön idag, totalt 5,5 km. Riktigt kallt och frostigt runt -16 grader.





Efter det så var vi och hälsade på pappa igen. Idag var han piggare men han är ju tyslåten. Vi satt i alla fall i lägenheten hos honom och pratade lite och sen, eftersom det var hockey på tv (junior VM), så tittade vi lite på hockey tillsammans. Innan vi lämnade honom till middagen så blev det en liten promenad i korridoren. På vägen hem beställde vi pizza på Cut & Slice. Släppte av mamma hemma som fick duka medan vi hämtade maten. De har verkligen jättegoda pizzor på den pizzerian.

På kvällen tog vi med hundarna och gick hem till Anna och tittade på hockey. Thomas jobbar i morgon och åkte hem när Luleås match var klar medan jag och Henke stannade en stund till och såg slutet på juniorkronornas match som slutade bättre, med seger. Satt sedan och pratade en stund innan vi gick hemåt genom stan vid 22:30-tiden. Det var rejält kallt med närmare -20 grader.

Ikväll kom vi i säng lite tidigare då vi alla kände oss lite trötta.

Inga kommentarer: