lördag, december 02, 2023

Skidor, skidskytte, hundpromenad och dirigeringsträning

 Började dagen med kaffe och skorpa framför nyhetsmorgon innan vi övergick till skidor när den sändningen startade. Damer 10 km blev en riktig svensksuccé även om det var en amerikan som knep förstaplatsen men svenskar på andra, tredje och fjärde plats trots att sverige har flera sjuka åkare just nu.

Efter frukost och skidåkning gick vi genom byn och sen skottade Henke medan jag tog fram dummiesar och körde lite dirigeringar efter vägen. Raka skick, bakåtskick och stopp med vänsterskick upp på gården. Både tjejerna tyckte det var kanonkul för de är verkligen svältfödda på träning nu.

Avslutade dagens utevistelse med att skotta av baljan och klorera vattnet för nu är vi lite sugna på att bada.

Gick efter detta in och drack lite värmade glögg och såg mera skidor och skitskytte men tyvärr inga ytterligare svenska pallplatser idag.

Slumrade lite innan vi satte igång med middag. Till förrätt åt vi lite spenat och fetaostkuddar, ruccola och lufttorkad skinka och till varmrätt blev det en jättegod Tagliata med stekt gnocchi och vitlökssås.


Blev en promenad med tjejerna ner till sjön där jag placerat en batteridriven ljusslinga i en liten gran. Det är verkligen mysigt ute nu med alla ljusslingor och all snö.


Inga kommentarer: