fredag, december 15, 2023

Hemresa

 Inte mycket sömn i natt heller. Vet inte varför jag inte sover men har lite lätt hjärtklappning hela tiden och dessutom var det ju inte så många timmar som jag hade att tillgå. Frukost intog vi idag vid 8:30-tiden och sedan återstod bara packning och väntan på att båten skulle lägga till.

Vi var snabba ur båten och inne i bussen som kom iväg hyffsat i tid. Eftersom vi missade X-tåget från Gävle så blev det nästan två timmars väntan där. Vi tog då en macka på Subway och sen steg vi på ett mycket fullsatt intercitytåg som långsamt tog oss hem till Hudik.

Lasse mötte upp oss på järnvägsstationen tillsammans med hundarna i vår bil. Skjutsade hem honom och åkte sedan hem och packade upp. Skjutsade sedan in Henke till stan då han skulle på julfest med logen. Jag tyckte att det var så skönt att  bara kunna krypa upp i soffan tillsammans med hundarna som också var lite trötta efter vistelsen hemifrån.

Såg Sverige förlora mot Frankrike i Handbolls VM. Sverige gjorde en riktigt dålig match och utklassades. Nu får vi hoppas att vi istället kan göra en bra match mot Danmark på hemmaplan och ta ett brons i alla fall men det kommer nog att bli tufft.

Vid 22:30-tiden åkte jag in till stan och hämtade Henke som somnade tämligen fort i soffan. Själv såg jag lite tv men när vi sedan gick och la oss så sov jag fantastiskt bra. Riktigt härligt!

Inga kommentarer: