onsdag, december 13, 2023

Sabatonkryssning till Tallin

Lite sovmorgon till 07:00 för att sedan inta frukost och gå en promenad med tjejerna genom byn. 

När allt var packat och klart åkte vi in till Lasse och Birgitta för att lämna bil och hundar med dem. Höll på att glömma min mobiltelefon hos dem sedan så det blev en löptur tillbaka till deras lägenhet så det var tur att vi hade tid tillgodo. Tågbiljetten och mycket annat är ju i mobiltelefonen så det hade varit förödande att komma på det först på tåget.

Såklart var tåget från Söderhamn inställt så där blev det byte till buss ner till Gävle. Väl i Gävle intog vi lunch och sedan satte vi oss på en ny buss som skulle ta oss ner till Värtahamnen där båten Baltic Queen avgick för att ta oss till Tallin. På båten skulle ett antal hårdrocksband spela både på onsdag och torsdag kväll men huvudnumret var såklart Sabaton.

Vi hittade vår hytt och sedan gick vi till julbuffén. Utbudet var enormt men smaken var inte imponerande.

Efter maten mötte vi upp Stefan och Marie i deras hytt. Satt hos dem där även lite annat folk dök upp och sen när det var dags för Sabatons spelning så gick vi ner till scenen i akterna av båten. 



Blev en röjjig kväll som avslutades med lita mat på Fastlane (Kycklingnuggets och pommens) innan det var dags att krypa till kojs vid 2-tiden. Tyvärr sov jag i stort sett inte alls på hela natten så det kommer att bli en tung dag i morgon.

Inga kommentarer: