torsdag, december 28, 2023

Resdag igen

 Kom upp vid 8-tiden och käkade frukost innan vi packade ihop och började bära ner lite grejer när vi gick ut för en promenad med tjejerna. Hade tänkt gå långt men då det var så pass kallt så kortade vi ner planen något och gick istället en ca 3 km promenad. 

Upp till lägenhet för att hämta det sista grejerna och så åkte mamma med till Thomas för att hämta sin bil innan vi styrde mot Hudik. 

Det var fint och kallt resväder med torr asfalt på vägen ända ner till Sundsvall. Det var heller inte mycket trafik så det gick riktigt bra att köra. I Sundsvall blev det ett stopp för mat, tankning och rastning av hundarna. Blev också en inköp av en kostym för min del. Nu hade det blivit väderomslag och mörkt och direkt blev det olyckor och köer i trafiken. Den sista biten från Sundsvall blev därför riktigt jobbig.

När vi kom hem konstaterade vi att det snöat 3-4 dm sedan vi åkte. Tack och lov hade en granne skottat vår uppfart så vi kunde åka upp till parkeringen och lasta ut som vanligt. Gick en promenad med tjejerna och packade upp grejerna och körde igång en maskin med tvätt innan vi slog oss ner i soffan. Ändå lite skönt att vara hemma igen och få några lediga dagar innan nyår.

Inga kommentarer: