fredag, december 11, 2015

Julfest med Voith

Full fart på jobbet även idag men bestämde mig ändå för att jobba in lunchen och åka hem tidigt för att hinna vara ute med hundarna lite. De har verkligen inte fått mycket aktivering denna veckan. Har knappt hunnit träffa dem i vaket tillstånd.

Kom hem vid 14:15-tiden. Bytte om och gick sedan ut med tjejerna. Gick en tur ut i skogen och stannade sedan och la ut ett sök med 15st smådummiesar. De fick dela på söket och gjorde det bra, tog in 14 dummiesar och då var det väldigt trötta så jag ville inte skicka på den sista. Lyckades hitta den med tjejernas hjälp i alla fall så trots att det började bli rejält mörkt. Tur att jag tog med pannlampa så att jag kunde få den planerade rutten efteråt men då var det kolsvart när jag kom tillbaka till huset. Nu var i alla fall hundarna riktigt nöjda och även jag…

Pustade ut och gick sedan och gjorde mig iordning för att åka på julfest med företaget som Henke jobbar för. Micke hämtade upp oss klockan 16.30 för lite förfest hos Frida. Klockan 18 åkte vi ner till Radjos där det nalkades julbord. Kvällens underhållning stod Engmans kapell för och då blir det alltid bra.



Blev en trevlig fest. Henke vann dessutom på friskvårdslotteriet, 1000kr och sedan vann Henke 3:e pris i musikquizen medan jag vann 2:a priset så vi fick varsin bok också. Rätt duktigt med tanka på att vi var 110 personer på festen.



Vid midnatt tog vi en taxi hem å vi var rätt trött så vi dök i säng rätt så omedelbart.

Inga kommentarer: