lördag, december 12, 2015

Hundträningspromenad

Efter en festlig kväll i går krävdes en lugn morgon. Tur att det var både alpint och längdskidor på tv så kunde man ha det som ursäkt….
  Winking smile
När vi väl piggat på oss, ätit vår risgrysgröt så tog vi tjejerna på en promenad i skogen. Tog även med två dummiesar så på olika ställen i skogen, i olika terräng så fick de några övningar. Markeringar, sök och dirigeringar hann vi med och sedan avslutade vi genom att bara utan förvarning kasta iväg dummiesarna. Inge av hundarna fick gå men om de var duktiga och intog fin position vid sidan så fick de gå. Härlig promenad.















De skötte sig fint med undantag för när Vinna bestämde sig för att gå ut på ett hygge som vi inte skulle gå över. Hon bara travade iväg och brydde sig inte om att jag ropade. Å visst fanns det lite ruttet slaktavfall där ute. Blev en liten kamp mellan mig och henne innan jag lyckades fånga in henne och ta av henne bytet. Luktade skunk!!!

När vi kom hem tog vi en sväng ner på stan. Blev inte direkt nått inköpt men gick och fikade i alla fall.

På vägen hem handlade vi lite mat och när vi kom hem blev det vila i soffan. Somnade som en liten gris!


Pratade med brorsan innan middagen och sedan skulle jag uppdatera bloggen men såklart var det nått som var fel så jag lyckades inte publicera nått. Surt!

Inga kommentarer: