måndag, januari 11, 2016

Äntligen ska bilen fixas till

Det var väl i oktober som jag skrapade ena sidan av bilen mot en stolpe i ett parkeringsgarage och först nu fick vi lämna in den för omlackering och fix av repor/bucklor. Lite meckigt kommer det att bli i veckan då vi bara har “lilla bilen” så hundarna kan inte åka med lika mycket som de brukar och dessutom måste jag skjutsa och hämta Henke på jobbet varje dag. Kommer att bli minusflex denna veckan tror jag.

Annars var det full fart på jobbet med utskick och annat som ska göras i början av året. Fortsatte också att ringa runt till de företag som jag håller på att inventera.

Snön vräkte ner så efter jobbet skottade Henke medan jag tog med tjejerna på en kort promenad innan jag åkte till Totohallen för träning. Det har varit översvämning i lokalen men vi kunde ändå träna och såklart fikade vi och sedan fixade vi lite med de blöta mattorna. Dagens stora behållning var när vi skulle “hjälpa” Aslan att övervinna stegen. Allesammans hjälpte till och matade som tusan och efter bara ett par gånger så gick han över själv med Tobbe brevis. Jösses vilke fixidé han haft för den. Att det kan gå så snabbt att komma över!

Inga kommentarer: