lördag, januari 23, 2016

Ledig och oplanerad helg

Skönt med en helg utan måsten. Vi slappade och åt långfrukost och kom under tiden fram till att vi skulle åka ut till Änga i helgen. Huset har renoverats under flera månades så det har inte gått att vara där sedan i november. Lasse och Birgitta skulle vara där ute så då bestämde vi oss för att också åka dit.

Gjorde först matlista för veckan å så åkte Henke och handlade medan jag gick min 5 km promenad med vovvarna. Gick skoterspår tillbaka och nu har de kört så mycket på leden på täkten att gräset är framme så det kommer att bli svårt att åka skidor där till veckan tror jag.

Väl hemma blev det en dusch och sen packade vi skidorna och åkte iväg.

Henke och Lasse fixade tillbaka lite möbler och gardinstänger efter att birgitta putsat fönsterna och sedan blev det lunch. En promenad till grannen för att köpa ägg och sen slappade vi i soffan framför “På spåret”. Satt och surrade innan vi fixade middag. Grillat med Mozarellagratäng med blomkål, broccoli och bacon.

På kvällen såg vi självklart Stjärnorna på slottet och sedan satt vi och surrade fram till efter klockan 1. En kort rastning med tjejerna och sedan mach i säng.

Inga kommentarer: