söndag, januari 31, 2016

Friluftsdag

Slappardag idag på förmiddagen. Såg först lite skidor från SM veckan i Piteå. Kan inte säga annat än att jag ångrar att jag inte åkte upp denna veckan och helgen. Har nog varit riktigt roligt att se och uppleva.

Efter lunch tog jag hundarna på en långpromenad medan Henke fixade och modifierade buren som vi köpte till lillbilen. För min del blev det en 7km promenad genom byn, ute på täkterna och över östanbräckstjärnen. Halkigt men med broddar så gick det hur bra som helst.

När jag kom hem var buren i stort sett klar så vi slappade lite. Tog en dusch och gjorde en handlarlista och sedan åkte vi och veckohandlade.

När vi kom hem igen så tog vi en 4km promenad med tjejerna så idag har det blivit hela 1,1 mil i kommunklassikern och sumerar man veckan så är jag nog uppe runt 4 mil. Får räkna ihop i morgon då jag har träningskalendern på jobbet.

Till middag blev det bara en massa delikatesser. Bresola, Serranoskinka, kycklingspett och chevré och blå castello å så roccola, körsbärstomat, sparris och avokado. Mums!

Nu väntar en ny och händelserik vecka både på gott och ont.

Inga kommentarer: