tisdag, augusti 02, 2016

En kvällstur till stan

När vi gick på semester så sa vi att nån fin kväll skulle vi cykla in till stan och och gå ut och käka och göra en krogrunda. Nu närmar sig semestern sitt slut och inte har vi varit iväg än så vi beställde bord på Sigges idag så ska vi cykla in i kväll.

På förmiddagen satt jag vid datorn och uppdaterade bloggen sedan nästan en vecka tillbaka. Blev sedan en långpromenad med tjejerna till verkstan för att hämta bilen som verkar ha ett mindre och rätt obetydligt fel så jag kan utan att oroa mig åka iväg till södra sverige med den.  Ännu en 7km promenad för tjejerna altså.

Innan vi skulle cykla in på stan gick vi en sväng så att de fick springa av sig nere på täkten samt ta in ett sök i skogen.

Tyvärr såg det ut att kunna bli regn så vi tog bilen in till stan istället men hade cyklarna med så att vi skulle kunna cykla hem.

Vi började med middag på Sigges. Till förrätt beställde vi Råbiff och til varmrätt blev det Musslor. Supergott även om musselsoppan var lite väl salt. Medan vi åt kom regnet och det åskade också en del.

Vi gick sedan vidare till Manis. Nu var det uppehåll men blött ute. Tog ett glas där och bestämde oss sedan för att cykla hem vid 23-tiden. Vi kom inte ens halva vägen innan himlen öppnade sig. Inte så farligt att bli blöt när man ska hem men nog hade det varit skönare att slippa cykla i regnet. Genomblöta var vi när vi kom hem i alla fall men det blev en trevlig kväll.

13668772_10208598771200410_1431077864200055643_o

Inga kommentarer: