söndag, augusti 28, 2016

Skoinköp

Vaknade tidigt trots sen kväll. Duschade, klippte sedan klorna på Vinna samt trimmade tassarna. Vet inte vad hon trampat i med det liknade kåda så fick klippa ordentligt under ena trampdynan.

Efter frukost gick vi en promenad med tjejerna å sen åkte vi ner på stan. På Intersport hade de denna veckan ett erbjudande “köp 3, betala för 2” på alla skor. Både jag och Henke behöver nya promenadskor, jag behöver löpskor och Henke behöver kängor. Efter att ha provat diverse skor slutade med två par promenadskor och ett par löpskor. Vi fick det billigaste paret gratis vilket innebär att vi sparade 1200kr.

2016-08-28 18.58.20

Efter att ha varit med återvinningen och handlat på Ica åkte vi hem och slappade lite. Jag somnade då jag ju inte sov så många timmar i natt. Att sova på dan är sällan nån bra idé för efter det fick jag ont i skallen.

Blev en tur med tjejerna och ett sök även idag. Henke fick lägga ut söket medan jag rastade av tjejerna. Sedan la jag till ett långt fotgående för Vinna till söket. Ett fotgående på ca 150 meter och hon skötte sig exemplariskt. Söket svischade tjejerna in mycket bra.

På kvällen blev det tacos men mina planer på pappersarbete fick jag lägga på is för koncentrationsförmågan är inte på topp mär huvudvärken inte vill ge med sig.

Inga kommentarer: