torsdag, augusti 04, 2016

Mot Forsvik och tollarspecialen 2016

Lite ambitiöst kanske, att åka 50 mil när man ändå inte är anmäld men tollarspecialen är ju årets händelse å då vill man ju gärna vara med.

Vaknade klockan 7 och blev serverad en ordentlig hotellfrukost hemma hos Karin. Allt från Silltårta till lufttorkad skinka, hembakat bröd till te, yoghurt och ägg.

2016-08-04 07.17.55

Efter att ha sagt adjö och rastat Vinna så ställde jag in GPS:en och styrde bilen mot Forsvik i Karlsborgs kommun.

Ankom till jaktprovsplatsen strax före lunch. Hann se några öppenklasshundar innan de bröt för lunch och jag kunde gå och aktivera Vinna lite. Såg sedan ytterligare öppenklasshundar tills det var klart för dagen.

DSC_3269DSC_3276DSC_3288DSC_3289DSC_3315DSC_3318

Ställde åter igen in GPS:en på nästa destination, Strömsnäs Camping där dit jag anlände samtidigt som Anette och Ola, på plats var redan Anna och Ingo med familj. Det hade nu börjat regna ordentligt och under biltransporten åskade det lite så det var ordentligt blött på campingen när jag anlända.

Installerade mig i förtältet där jag skulle bo, golvet här var genomblött men Ingo och Anna hade förberett en plats med extra presenningar där min säng skulle stå så där var det torrt. Min säng är ju dessutom en uppblåsbar 0,5 tjock säng så jag behövde inte oroa mig för att inte hålla mig torr.

Åkte sedan in till Karlsborg för att handla lite och på kvällen grillade vi och åt sedan inne i förtältet tillsammans allesammans plus Katrine och Stian. en trevlig kväll som avrundades vid 23-tiden. Somnade fort men vaknade och frös så det var tur att jag förberett med en trjöja vid sängen. Efter att ha tagit på mig den så somnade jag om och var varm resten av natten.

Inga kommentarer: