torsdag, augusti 11, 2016

Sista genrep och linslus

Fick ett uppvaknande då Jonas ringer klockan 09:30 och frågar om jag ska vara med på pressmötet om Iggesund Hårdkrom kl. 10. Sagt och gjort! Hoppade in i bilen och åkte. Hann knappt komma på plats så var SVT:s reporter på mig och skulle göra ett reportage. Semesterhjärnan slog in och alla fakta var som bortblåsta men det blev i alla fall ett reportage på lokalnyheterna. Reportaget kan ni se här ett par dagar till. SVT Gävledala.

Även Hudiksvalls Tidning var på plats men de intervjuade projektledaren medan jag stod med SVT. Klicka på bilden om ni vill läsa det reportaget.

Iggesund hårdkrom

Efter jobbet så var det genrep inför flatmästerskapet. Vi skulle träna vatten nere vid sjön men det blev väldigt svårt när vassen hade växt upp så väldigt att man inte såg vattnet. Körde ändå markering på land och en enkel vattenmarkering då man inte såg nått från hundens arbete. Nyttigt det också! Humla fick plocka in några markeringar som inte kom in. Det hade hon inga problem med men oj vad hon låter nu för tiden!

När vi kom upp på täkten fick hon ta en dirigering sedan fick Vinna komma ner och ta dirigeringar och några dubbelmarkeringar samt gå sin första walk-up. Skoj!

Kom hem igen vid 20:30, käkade middag och packade sedan inför morgondagen.

Inga kommentarer: