tisdag, maj 09, 2017

Lite andra promenader

Idag hade jag en inspektion inbokad sent på dagen så jag blev längre på jobbet än jag brukar. För att slippa åka hem så fick tjejerna följa med i bilen. På förmiddagen tog jag en paus från jobbet och tog med tjejerna på en promenad runt lillfjärden. Då snöade det än en gång.

Gick ut och käkade lunch med kollegorna och åkte sedan på inspektion på skidstadion där vi skulle kontrollera de åtgärder som gjorts för att säkra vattentäkten. Då fick tjejerna än en gång komma ut och promenera en timma så när vi kom hem var de nöjda.

Körde igång en tvättmaskin med vita skor. Jösses! De blev som nya allihop!

Sov en stund och sedan när Henke kom hem gick vi en skogspromenad. De sköts på skjutbanan och sedan hade jag med apportkastaren och sköt på promenaden för att avdramatisera skotten då de skapar ett vist stresspåslag. Idag sköt jag alltså utan att hundarna skulle apportera nått. Humla var dock helt övertygad om att skjuts det så faller det nått så så fort det gått ett skott så var hon ute och nosade runt vilket resulterade i att hon tog en liten skogsmus och sedan hittade hon en död trast som hon apporterade in. Rolling on the floor laughing Vinna tog dock skotten med ro så jag tro att det kan vara nyttigt att göra så här ibland.

När vi kom hem så kom jag på att jag ju hade en tinad and i boden så då fick de apportera lite innan den åkte in i frysen igen.

Gårdsstädning blev det efter detta, två fulla bajspåsar mindre för Humla att äta.

Värsta barnmatsmiddagen, korv och pommesfrittes och sedan eurovision och första semifinalen med Sverige som gick vidare till final.

Inga kommentarer: