måndag, maj 15, 2017

Ny vecka och nytt läkarbesök

Idag hade jag tid hos läkare igen för att diskutera fortsatt ev sjukskrivning. Jag arbetar ju 75% nu och det funkar fint men jag blir trött. Sover 1-2 timmar när jag kommer hem. I förra veckan utmanade jag mig själv då vi avtackade Per som ska gå i pension.  Blev en lång dag från 6 till 23 men det fungerade bra. Dagen efter hade vi sommaravslutning med logen så då blev det middag på kvällen och vi var borta till midnatt. På lördag följda jag med Anna till Axmar för att se när hon och Mossa startade på prov. Efter det kom trycker över bröstet och hjärtklappningen tillbaka men la sig när jag sov några timmar. Med den erfarenheten beslutade vi oss för att inte stressa på för mycket utan fortsätta med 75% fram till veckan före semestern. Funkar det bra så hoppas jag kunna gå upp till 100 % för att sedan få semester och sedan jobba 100% igen efter semestern. Vi får se hur det funkar.

Vi justerade min medicinering också och dessutom la vi till en beta blockerade som förebyggande medicin för migrän. Jag har ju ätit migränmedicin varje dag i två månaders tid nu å det är alldeles för mycket. Betablockeraren kan också vara till hjälp med tanke på hjärtklappningen. Vi får se hur det fungerar.

Tråkigt väder och jag var trött så det blev en lugn eftermiddag med vila men sedan träffades vi i Forsa för att träna. Väldigt bra träning med markeringar och dirigeringar över en å samt långa markeringar på täkt där markeringen landade bakom ett krön. Dessutom sprang hundarna lite på skrå. Vinna var klockren på markeringarna och dirigeringarna på land och även duktig på igångarna i vatten.  Två timmars härlig träning idag!

En dummie fastnade i en grn på andra sidan ån och det gick inte att gå till andra sidan. Då hasade jag mig över en stock och hämtade den efter att tre hundar hade slitit och kämpat för att försöka få lös den men inte lyckats. Ser ni mig?

18554895_10154470152220969_1048947019_n

Henke var ute och sprang efter jobbet så Humla fick hänga med honom.

1 kommentar:

Unknown sa...

Betablockerare fungerade inte alls mot min migrän. Fick testa det ett tag, sen saroten i hopp om att lindra anfallen. Men det som hittills har hjälpt är min daithpiercing. Har snart haft den i 3 månader och inte ett enda migränanfall! Jag valde piercing istället för botox som är nästa steg om det nu inte blicken varaktig förbättring.