onsdag, oktober 11, 2023

Dagen efter op

 För första natten på över en vecka har jag kunnat ligga på höger sida vilket var väldigt tur då det är vänstra kinden som opererats. Har nog sovit bättre än jag gjort på över en vecka, uppskattningsvis drygt fem timmar totalt och dessutom i åtminstone två timmar i sträck.

Var OK pigg idag och kunde vara med på ett seminarium på jobbet men såklart hemifrån soffan. Rastade hundarna bara en kortis på lunchen och annars låg jag i soffan och tittade på tv hela dagen. 

När Henke kom hem gick han med hundarna, han malde sedan köttet vi tinat för att göra plats i frysen och dessutom kokade han lever till hundarna som vi sedan torkade i ugnen. 


Till middag lagade han spagetti och köttfärssås så jag kunde helt och hållet vila hela tiden.

Tyvärr innebar det fakto att jag inte rörde mig att det åter igen för mera ont i rygg&/ben så nu blev det åter igen en riktigt dålig natt då dessutom huvudvärken dök upp som ett brev på posten. I informationen  om operationen står att jag inte bör äta treo. Treo i kombination med Rizatriptan är det som gör att min migrän går över men Treo kan öka risken för blödning så jag vågade inte...                  

Inga kommentarer: