lördag, mars 25, 2023

Krogrunda

 Började dagen med lite kaffe och nyhetsmorgon och tog sedan hundarna på en riktig långpromenad. Började att gå efter skoterspåret och då blev det också lite markeringsträning för tjejerna på några olika platser. Blev också några långa linjetagsskick längst med skoterspåren på några platser.

Esset var så fick och fick gå lös hela promenaden. Vi gick hela vägen upp till skjutbanan för att se om det fanns någon skogsmark där det var lite snö så att man skulle kunna träna. På vägen tillbaka gick vi stigen genom skogen ner till Lunkarbo och sedan genom Nordenholm tillbaka. Totalt tog promenaden med hundträning 8 timmar och blev 8 km lång. Riktigt härligt och klockan var inte ens 12 när vi kom hem.

På eftermiddagen blev det lite fika och så tittade vi på sprint på tv. 

Efter att ha suttit och slappade i soffan några timmar så tog vi tjejerna på en promenad genom byn innan middagen som även idag bestod av oxfilé. Club sandwich med oxfilé, bacon, ost och pommes. Mums!

Efter maten åkte vi till EvaLotta och satt och förfestade och pratade tillsammans med Larra. Blev sedan en promenad bort till PK's där det väntade lite hårdrock. 


Musiken var väl sådär så vid 23-tiden gick vi vidare en sväng på The Bell och sedan Till Manis men det blev ett kort besök. Tog en taxi hem så att vi var hemma till 00:30-tiden för då hade tjejerna varit hemma själva tillräckligt länge.

Blev väldigt bra med steg idag 22500.

Inga kommentarer: