måndag, mars 27, 2023

Ny vecka med ljusare kvällar

 Så inleder vi första arbetsveckan med sommartid. När Henke steg upp var det fortfarande inte riktigt ljust men när jag åkte till jobbet var det ljust så jag märkte inte någon större skillnad på morgonen annat än att jag kände mig lite tröttare än vanligt. Efter jobbet, det är då man kommer att uppleva skillnaden och det till det bättre med ljusare kvällar.

På lunchen var jag hem till tjejerna och då blåste det riktigt mycket och kallt då det ändå var -3 grader. Körde också förbi och kollade på två tankanläggningar å det var riktigt ruggigt trots att jag inte var där länge.

Efter jobbet la jag ut ett sök med minidummiesar vid Härbret som tjejerna fick dela på. De fick hämta 5 dummiesar var.  Vinna fick börja och hämta tre och då tog hon de tre närmaste. Esset fick sedan hämta tre och hon tog tre på djupet. Efter det fick Vinna hämta ytterligare två, den sista som låg nära men också en på djupet. Esset fick sedan hämta de två sista. Hon är så snabb min lilla vessla. Vinna lunkar på men missar inget så trots att hon springer långsamt så hittar hon ändå snabbt för näsan är med hela tiden.

Efter söket blev det en promenad genom byn innan vi gick hem och fixade middag och gjorde månadens räkningar.

Efter middagen med kycklinglårfilé och spagetti skulle vi se fotboll men jag somnade innan matchen börjat och vaknade lagom tills den var slut. Oups!

Inga kommentarer: