lördag, mars 18, 2023

Tollarklubbens årsmöte

Helg men klockan ringde som en vardag klockan 06:00. Steg upp och gjorde mig klar och gav hundarna man sen satte jag mig i bilen och kom iväg redan vid 06:20. Körde ner till Solna för att idag vara med på tollarklubbens årsmöte och morgondagens uppfödarträff.

Anlände i tid strax efter klockan nio och han socialisera och fika innan det var dags att dra igång mötet.

Mötet var väl som vilket årsmöte som helst men med mycket information. Efter lunch blev det val till ny styrelse och sedan delades ett antal utmärkelser ut. Lennart fick pris för att han fört en hund till champion och sedan delar jaktpins ut till hundar som erhållit pris under året. Brons får man om man gått till pris i Nkl, silver om man gått till pris i Ökl och guld för pris i elitklass. Eftersom Esset både gått till pris i nkl och ökl under året så erhöll hon både brons och silver.


Dagen avslutades med en intressant föreläsning om Index. Mentalindex var huvudfokuset men såklart blev det även en del HD-/ED-index snack också.

Efter möten blev jag sittandes med Erika och Amelie och sen, efter att ha checkat in så gick jag över till Weronika och Malin och drack lite bubbel före middagen. 

Styrelsen som bokat middag kompletterade bokningen så vi andra som också övernattade fick vara med på samma erbjudande.

Blev en trevlig kväll men mycket hundprat och bubbeldrickande. 😏

Tyvärr sov jag enormt dåligt på natten och jag hade vid 4-tiden fortfarande inte lyckats somna men skönt att ändå kunna ligga lite längre. Hade ställt klockan på 8.

Inga kommentarer: