onsdag, mars 08, 2023

Tillbaka i verkligheten

 Efter en intensiv helg och många mil i bil har vi nu återgått till en normal vardag. Essets löp börjar så sakteliga vara över och ikväll var inte Vinna lika intresserad och Esset vek inte längre undan svansen för Vinna.

Jag var på jobbet hela dagen men var hem till tjejerna på lunch. Då var jag också på besök på hälsocentralen för att kolla upp mitt märke i ansiktet. Jag vill verkligen få bort det om det är möjligt för nu är jag less på att varje vecka få kommentarer om att jag har nått i ansiktet. Hoppas att allt är ok och att jag kan föreskrivas någon salva eller annan behandling som gör att jag kan få bort märket så småningom.

Det snöade och blåste hela dagen idag så det var verkligen inget vidare att vara ute även om det inte var särskilt kallt. Gick skoterleden runt huset på lunchen och efter jobbet blev det en tur genom byn.

Till middag gjorde vi gratinerade makaroner och köttfärssås och sedan svarade jag på mail från valpspekulanter samtidigt som Sverige vann över Spanien i EM kvalmatchen i handboll.

Lite telefonsamtal men sen var orken slut och det var dags att krypa till kojs. Har blivit OK med steg idag och dessutom cyklade jag 2,5 mil på jobbet så lite motion har det allt blivit också.

Inga kommentarer: