lördag, mars 11, 2023

Skönt med helg!

 Eftersom förra helgen helt "försvann" när jag körde ner till Laholm för date med Zappa så känns det riktigt skönt nu när det är helg. I helgen ska jag vila!!!

Började med en lugn morgon med frukost framför Nyhetsmorgon och sedan tog vi en promenad nere på isen, efter skoterspåret och sedan genom byn tillbaka hem. 

Hann sitta i solen på altanen i en knapp timma innan Henke tog tag i skottning eftersom de kommit en del de senaste dagarna och jag packade in hundarna och åkte ut till Stensön för att träna hund.

Blev en bre träning! Terrängen är lite för tuff för Vinna då den är väldigt ojämn och kullig. Passade däremot Esset fint och hon var duktig men jag tycker att hon blivit ofokuserad och slarvig på markeringar så det ska vi ta tag i för hon har varit en mycket duktig markör.

Vi avslutade träningen med fika inne i stugan hos Tobbe och Kajsa. Varm choklad och limpa var gott när man var frusen och sen blev det ananaspaj med vaniljvisp som Zenitha bakat. Mums!!!

Väl hemma igen gick jag en promenad direkt så kom inte hem förrän vid 16-tiden så det blev en skön dag.

Lite vila i soffan med skidåkning/skidskytte och sedan middag. Idag gjorde vi en philadelphiatårta med löjrom, röd lök och dill. Detta serverades till västkustchips och bubbel, Mums!!!

Till varmrätt blev det grillad rostas och potatiskaka och såklart blev det Melodifestivalen som kvällsunderhållning.

När mello var klar hade jag väckt Henke 4 gånger men utan resultat så då gick jag ut och tog ett kvällsdopp på egen hand. Mysigt!



Inga kommentarer: