torsdag, juni 29, 2023

Ännu en solig dag....

 Jobbade på plats på förmiddagen och var på jobbet riktigt tidigt, redan 06:30. Åkte hem till hundarna på lunch. Idag hade vi delat på hundarna då Vinna blir lite polis om ungtupparna "löpporrar" och busar. När jag kom hem stod Esset och Holly tysta och fina viftandes på svansarna när jag klev in genom dörren. Släppte ut dem och gick sedan till sovrummet. Där sov Vinna så djupt och skönt i vår säng. Man får väcka henne nu för tiden för hon sover djupt och hör ju så dåligt.

Blev i promenad i värmen och sedan käkade jag lunch. Då somnade hundarna igen. Esset i skuggan uppe vid syrenerna, Holly mitt på gräsmattan i solen och Vinna på golvet nedanför mina fötter medan jag jobbade vidare. Gjorde full dag klockan 16 idag och då hade Roland och Gunilla varit och hämtat Holly strax före det.

När Henke kom hem gick vi en promenad till Talgen där tjejerna fick köra lite vattenarbete. Vinna fick hämta ett antal enkelmarkeringar medan Esset fick både dubbelmarkeringar och dirigeringar över vattnet. Hon har blivit så himla duktig på vattenjobb.

Väl hemma blev det middag och lite blomvattning.

Inga kommentarer: