torsdag, juni 01, 2023

Effektiv arbetsdag

 Då de inte lyckades kalibrera kameran på bilen i samband med rutbytet i måndags så fick vi lämna in bilen på nytt idag. Jag jobbar hemma idag men vi åkte in bägge två och sedan tog jag Henkes bil hem då jag skulle upp till Delsbo lite senare. 

Hann jobba på några timmar innan det var dags att åka iväg. Vinna fick sin Librera i Delsbo och jag skulle följa upp två kontroller hos fotvårdare men den ena var inte på plats så det får bli en annan gång. I samband med Delsbotrippen passade jag också på att mäta buller på en lastbil med kylaggregat som stod uppställt där vi haft klagomål. Ett kort stopp på för inköp av ägg på Wij äggbod blev det också.

Väl tillbaka i stan blev det ett kort stopp på Rusta för att inhandla nya mattor till köket och sedan stopp på ett objekt för uppföljning av inspektion samt kontroll av ett nedskräpningsärende. Hann verkligen med mycket och var ändå tillbaka hemma igen före 11:30.

Då jag fick ont i skallen så blev det bra med lunch och en promenad med tjejerna för sen var huvudvärken borta och jag kunde jobba vidare fram till 16:30 då jag tog en promenad med tjejerna genom byn medan Henke stannade till och handlade på vägen hem från jobbet.

Till middag blev det Torsk under frasigt täcke och sen introducerade jag Henke i serien Exit.

Inga kommentarer: