onsdag, juni 28, 2023

Halva veckan avklarad

På plats på jobbet på förmiddagen idag och sedan jobbade jag hemma på eftermiddagen. Misstänker att Holly försökt komma åt chipsskålen på köksbänken och då rivit ner lampan och blomman i fönstret. Tur att krukan höll och blomman hamnade på rätt håll så inte allt för mycket jord hade ramlat ut och blomman hade klarat sig.

Blev en promenad och lunch och sedan jobb hemifrån. Kommer att göra motsvarande i morgon då Roland och Gunilla kommer hem igen och ska hämta Holly på eftermiddagen.

När arbetsdagen var klar blev det en promenad bort till Talgen för att hundarna skulle få bada. De var dock inte så intresserade av det utan gick mest ut i vattnet och drack lite så de fick hoppa från bryggan i Nordenholm för att blöta ner sig ordentligt på tillbakavägen hem.

På kvällen blev det Vollyboll Golden leaqe medans det regnade en liten liten stund och dessutom hördes nått litet muller. Regnade så lite att det inte gjorde någon stor skillnad på den torra marken och som det ser ut nu så ska regnet komma i helgen. Typiskt när man är ledig..... 

Inga kommentarer: