måndag, juni 05, 2023

Klipphaveri, apportkastare och musikkonsert

Efter ännu en skitnatt med dålig sömn och huvudvärk vilket varat i en vecka nu så blev det som vanligt en lugn morgon. Tur att jag inte har ont i huvudet på dagarna i alla fall men tröttsamt med huvudvärk på nätterna. Vet inte vilket som kommer först, dålig sömn och huvudvärk eller huvudvärk som ger dålig sömn men det är i alla fall frustrerande....

Medan Henke tog tag i gräsklippning tog jag tjejerna på en tur genom byn. Tog sedan med apportkastaren och Esset och gick ner till sjön. Jag har faktiskt aldrig skjutit med apportkastern själv när jag tränat tidigare men Esset är så lugn och tyst och stabil så det var ju inga som helst problem. Blåste en del och apportkastaren skönt verkligen iväg långt då jag bara har röda skott hemma. Tror dock att det är bra att vänja Esset med längre vattenapporter då hon inte är van vid det. Nu hamnade apporterna nästan 100m ut. Det gjort också att jag kunde skjuta iväg med snett över sjön så att de hamnade på land vilket gav utmanande apporter. Behöver jag göra oftare.






Korvlunch när jag kom tillbaka hem igen. Tyvärr har gräsklipparen pajjat så vi får hålla tummarna att den går att fixa men nästan hela gården är i alla fall klippt nu.

Slapp med lite vila efter lunchen sedan kom Lasse och Birgitta förbi och lämnade kap och klyv och fikade lite. En promenad och sedan fix för kvällen. Peter har bjudit in byn på musikkonsert och grillning.

Vid 16:30 kom Micke Kvanman förbi och lite sedan även Krister och Helena. Lite bubbel och samkväm som uppladdning innan vi åkte vidare till "konserten" vid 19:30-tiden. 

Blev en riktigt trevlig kväll med golfbilsåkning. grillning, musik och byaträff


Inga kommentarer: