måndag, juni 12, 2023

Nordanstig runt

 Idag på förmiddagen blev det en inspektionsrunda i Nordanstig. Blev inspektion i Ilsbo, Bergsjö och Hassela. Åkte sedan för ytterligare en inspektion i Harmånger men kom dit vid lunchtid och hela stället var igenbommat så de var nog på lunch så får ta det någon annan dag.

Henke åkte hem till tjejerna på lunch och jag kunde ta kort lunch och dessutom komma hem i rimlig tid då jag gick från jobbet klockan 16.

Tog med tjejerna och åkte upp på vägen mot skjutbanan. Tänkte kolla om det gick att promenera runt skottsjön men det visade sig vara lättare sagt är gjort då det var väldigt risigt vid sjön. Gick i shorts vilket inte var så skönt. Kom i alla fall till andra änden av sjön men vägen tillbaka gick längre upp från sjön där det var fin skog men inga stigar. Hittade på slutet en bred stig men kände att den får jag utforska någon annan gång.

Sommarmat i dag med grekisk sallad, lufttorkad skinka, sparris mm med middag utomhus i 25 gradig värme. Ett glas rosé blev det också för första gången i år men min huvudvärk fortsätter att spöka så jag låg några timmar på kvällen. Tack och lov gick det över tills det var dags att krypa i säng och då sov jag riktigt gott hela natten.

Inga kommentarer: