fredag, juni 23, 2023

Midsommarafton på Blacksås och hemma

Vi hade inte planerad midsommarafton egentligen utan tänkte väl att vi skulle cyklar ut till Hagmyren för picnic om det var fint väder och sen fira midsommarkvällen hemma med typisk midsommarmat. I går kväll blev det dock ändringar i de planerna då vi planerade en utflykt till Blacksås för lunch och sedan skulle vi grilla hemma hos oss och då skulle även Niklas och Emma ansluta med sin dotter. De skulle ha husvagnen med och sova över i den. Även Lars och ev. Peter skulle ansluta på kvällen.

Vaknade tidigt med lite lätt huvudvärk men inte värre än att vi kunde gå vidare med dagens planer. Längst med grusvägen upp mot Blacksås mulnade det på och det kom till och med lite regn. Dock slutade det innan vi parkerade bilarna och när vi promenerade blev det bara finare och finare väder.



Fantastisk utsikt och Ida hade fixat en silltårta och jag och Henke hade med kycklingspett och memosasallad så det blev en lite lunchbuffé för allesammans. Riktigt mysigt och som synes väldigt fint väder och härliga 27 grader!





Efter utflykten åkte vi hem och stannade till på Rusta och köpte nya dynor till trädgårdsmöblerna som vi köpte förra helgen. Hann också vila en stund och duscha innan gästerna dök upp.



Blev en riktigt trevlig grillkväll. I säng kom vi i rimlig tid vid 01-tiden efter att vi först diskat.

Inga kommentarer: