torsdag, juni 15, 2023

Årets första dopp

 Satt hemma och jobbade på förmiddagen och skjutsade då också ner Henke till tåget då det är dags för Metallica i Göteborg igen. Hann med en hel del inspektionsrapporter på förmiddagen. 

Riktigt varmt idag, 27 grader så tog en promenad ner till Nordensholmskvarn på lunchen innan jag åkte till jobbet. 

Där väntade möte och mera skrivelser samt lite fix då vi äntligen fått upp återstående grejer som vi väntat på. Nu kommer det att bli lite mysigare och mera ombonat i våra lokaler.

På fikat satt vi som vanligt uppe på taket och där var det ordentligt varmt idag.

Av någon anledning hade mitt passerkort avmagnetiserats så det blev lite fixa att få ordning på det också för annars kommer jag inte in på jobbet nästa vecka och inte kommer jag att kunna logga in på labdatorn heller.

När jag kom hem drack jag lite vätskeersättning och vilade i en halvtimma och sedan bytte jag om till bikini och shorts och tog en promenad med tjejerna ner till Nordenholm där både jag och tjejerna tog ett svalkande dopp, årets första för min del. Knappt svalkande då badtermometern visade hela 23 grader.

Det var ett gäng grabbar på stranden. De stod och gjorde upp eld så då fick jag "leka polis" också för det är ju extremt torrt i marken och det råder totalt eldningsförbud å så står de och gör upp eld. Dumhet!  Om de fortsatte efter att jag gått vet jag inte men de lovade i alla fall att släcka och var inte otrevliga på nått sätt så jag hoppas att det gjorde som de lovade.

Till middag blev det palt idag och dessutom med god efterrätt medan jag såg de sista delarna av en brittisk serie "Happy Valley" som jag börjat se.

Inga kommentarer: