onsdag, juni 14, 2023

Jobb och vattenträning

 Idag hade jag tänkt arbeta hemma på eftermiddagen men det var strul på jobbet så jag behövde sitta vid labdatorn på eftermiddagen så det blev heldagsjobb på plats hela dagen men lunchpaus för att åka hem och äta lunch och gå promenad med tjejerna.

Idag kom också en montör och satte upp hatthyllor, skoställ, tavlor och annat så nu kommer det att bli mycket bättre ordning i både kapprum och förråd och det gör att det även blir bättre ordning i korridor och rum. Nu hoppas vi bara att den dörr som hänger del och de skåp där vi ska kunna förvara privata grejer ska komma på plats också...

Efter jobbet gjorde jag en favorit i repris och tog med hundarna till Kaffebönan igen. Träning för Esset och "lek/aktivering" för Vinna som knallade och bet sönder en dummie. Hon var billig idag men Esset var jätteduktig och fick några riktigt utmanande övningar.


Väl hemma blev det sommarmat, rostbiff och potatissallad och sedan bakade jag en smulpaj med rabarber och jordgubbar som intogs med vaniljglass och vit chokladsås. Mums!

Inga kommentarer: