söndag, juni 11, 2023

Träning med tjejerna

 Idag blev det en promenad genom byn och sen när Henke skulle mecka med gräsklipparen åkte jag iväg till Iggesund för att köra lite vatten med tjejerna eftersom det är så varmt nu. Blev en väldigt bra träning!

Gick promenad runt tjärnen och kastade markeringar som de ömsom fick ta in samtidigt som jag på smala platser kastade över dummiesar. Där fick Vinna ta markering på vatten och sedan skickade jag Esset över. Medan vi gick lämnade jag också dummiesar på vissa platser för att sedan kunna skicka Esset över vattnet på blinda dirigeringar.








Å så en liten film på Esset som tog en blind dirigering efter att Vinna först plockat in en störningsmarkering. Vinna kom efter Esset på första skicket så jag fick kalla tillbaka dem och detta var alltså andra skickat och hon stannade till för att se om Vinna kom den här gången också. Dock gick hon själv vidare och löste uppgiften fint.

Bägge tjejerna var superduktiga och jag imponerade stort av Esset. Fokus var skick från längre avstånd uppe på land och dessutom på platser med lite bökiga igångar men hon löste allt väldigt fint och utan tvekan.

Stannade till och handlade på vägen hem och sedan njöt vi av middag ute på altanen. Idag blev det plockmat till middag.

Inga kommentarer: