torsdag, maj 16, 2024

Pensionärsbesök

Idag var det heldag på jobbet och Henke åkte hem till tjejerna. Jobbade på som vanligt på förmiddagen och genomförde lite sammanställningar av årets första fyra månader.

Efter lunch blev det jobb en liten stund men sen skulle vi få besök. Vi hade bjudit in 10 tidigare anställda som är pensionärer sedan många år. Någon av dem hade uttryckt att de var nyfikna på hur vi satt i våra nya lokaler. Blev ett mycket uppskattat och trevligt besök. Kul för oss som jobbat länge att träffa allesammans igen och även såklart kul för dem att träffa oss även om vi inte är så många som är kvar som de arbetet med tidigare. Men de uppskattade även att det blev ett tillfälle för dem att träffas igen. Besöket och rundvandringen avslutades med fika uppe på terrassen. Vi valde verkligen rätt vecka för detta besök nu när vi har 25 grader och sol varje dag.



Väl hemma blev det hundpromenad och mera fiberarbete. Vi fortsatt skotta sand och täcka igen schaktet på ytterligare en sträcka men nu behöver vi en pump för att pumpa bort vatten innan vi kan fortsätta. Den pump vi använde i fjol lämnades, trots påminnelse från oss till ägaren, kvar över vintern och hade nu frusit sönder. Nåväl vi hade ändå arbete fram till 20-tiden även i kväll så vi var rätt nöjda med dagen i vilket fall.

Inga kommentarer: