onsdag, maj 08, 2024

Snö!!! Hemmajobb, båtbärgning och resa till Piteå

Vaknade till en dag då det åter blivit vinter och snön låg vit på backen redan när vi steg upp. Det fortsatte sedan att snöa fram till lunch så det kan nog komma i alla fall en decimeter även om termometern visade på plussgrader.

Jag satte hemma och jobbade då sotaren skulle komma på förmiddagen och jag dessutom skulle sluta lite tidigare på eftermiddagen då vi planerat att åka upp till Piteå idag.

Sotaren kom och det blev lite golvtorkning efter det. Åkte också in till stan för att närvara när de bärgade båten som sjönk i hamnen på midsommarafton. Arbetet flöt på bra. Tyvärr hann de inte få upp båten helt innan jag skulle åka men fick rapport senare att allt gått bra.


Efter detta blev det en promenad med tjejerna då snöandet upphört och under tiden kom Henke hem så vi packade oss iväg direkt och begav oss vid 15-tiden.

Skönt att det var så lite trafik och det var bara i Hudik som det snöat, inte längre norrut så väglaget var fint.

Vi stannade på Avion i Umeå och käkade middag och rastade hundarna och sen fortsatte vi resten av resan upp till Piteå. Uppackning och installation i lägenheten. En promenad med tjejerna och sedan "Afternoon Tea" men med vin istället.

Satt och pratade fram till efter midnatt då hundarna rastades en sista gång innan vi kröp ner i sängen i övernattningslägenheten.

Inga kommentarer: