söndag, maj 26, 2024

Stugkoll, trädgårdsbesök och VM Brons

 Idag skulle det bli en lugn dag men den började lite sisådär. Vinna kräktes ytterligare på natten/morgonen och när hon inte sov i sovrummet eller kom och väckte oss på morgonen så trodde jag det värsta. Men... hon låg och sov i bädden vid dörren och vaknade när vi klappade på henne. Hon ville däremot inte ha någon mat vilket är första gången i hennes liv. Idag ska hon ta det lugnt....

Hon fick en kort promenad medan jag gick genom byn med Esset. Vi fixade sedan med det sista med fibern så nu är vi helt färdiga. Det återstår att återfylla schakten men det ät nått som markägaren ombesörjer med traktor.

Efter en dusch åkte vi till Knoppe och tittade på en stuga. Det skulle ha kunnat vara intressant men den kändes sådär... Lågt i tak, ojämnt golv som knakade mycket och lite långt ifrån vattnet. På vägen från visningen stannade vi till på Rödmyran handelsträdgård och spontanköpte en björnbärsbuske så vi lyckades ta död på den vi hade när vi planerade att flytta den.

Väl hemma blev det en tidig middag då vi inte ätit någon lunch. På eftermiddagen hann vi också med att se Sverige besegra Canada så det blev i alla fall ett VM-brons.

På kvällen ville Vinna ha mat igen och nu kändes det som att hon var återställd men det är bra att jag har en veterinärtid på tisdag.

Inga kommentarer: