söndag, juni 23, 2024

Effektiv vilodag

 För att både jag och Esset skulle få nått meningsfullt att tänka på så åkte vi iväg till Kaffebönan för lite träning. Göran, Zenita, Micke och Kristina var där och hade börjat träna. Blev markering/dirigering över vatten. Esset hade tveksamma vattenigångar och var på det stora hela väldigt låg. Kändes inte alls på G så vi hamnade lite i en konflikt. Kanske är så att hon känner att jag inte är mig själv eller så kanske hon också är lite påverkad över att Vinna inte längre finns och hon blivit ensamhund. Ja ja hon fick i alla fall jobba sig lite trött.

När vi kom hem hade Henke börjat röja efter vägen och i slänterna så jag tog grästrimmern och körde runt husen, altanerna, bärbuskarna osv så att det blev lite ordning på tomten.

När vi var färdiga med det blev det lite lunch och sen gick vi ut och skottade bort gruset mellan huset och garaget. Började fylla sant och la några rader plattor närmast ingången. Kommer att bli skönt när det är plattor istället för en halvtaskig grusgång där det cäxer tistlar mm. Dessutom följde de in mycket skräp och grus framförallt på vinter. Det kommer också att bli lättare att skotta vintertid. 

En intensiv dag men skönt med lite fysiskt arbete. Avslutade "arbetsdagen" med att gå en promenad med Esset genom byn.

Inga kommentarer: