onsdag, juni 19, 2024

Orolig natt och hemresa

Även i natt blev det lite oroligt. Jag hörde hur Esset tassade runt vid 5-tiden och tänkte att hon kanske blivit dålig i magen igen. Hon gick till dörren när jag kom upp så det var bara att klä på sig och åka ner de fyra trapporna. Det var tur för direkt som vi kom ut så satte hon sig och tömde magen på ett stort löst lass. Förstår inte varför hon blir dålig i magen när vi är i Piteå. Det blev hon förra gången också.

Gick efter en kort promenad tillbaka till lägenheten och försökte sova lite till men gick sådär. Steg upp vid 8-tiden och rastade Esset en lite längre sväng och nu verkade magen vara lugn igen.

Frukost, bilpackning och sedan begav vi oss till Thomas vid 9:30-tiden så att mamma kunde hämta hem sin bil och jag begav mig hemmåt.

Blev ett kort stopp i Övik för att tanka, äta en korv på macken samt rasta Esset men i övrigt körde jag på hela vägen hem. 

Kom hem precis före Henke kom från jobbet. Packade upp och sedan tog vi en promenad med tjejerna. Det var mysigt att träffa Vinna igen. Skönt att det inte är några spänningar mellan Esset och Vinna som det var mellan Vinna och Humla. Knölen i Vinnas Juver har växt rejält bara på de dagar jag varit borta. Om den var lite drygt som en pingisboll när jag åkte så var den nästan som en tennisboll nu. 

Till middag blev det spagetti och köttfärssås sen låg jag med huvudvärk en timma innan det blev lite tv och sedan tidig kväll.

Inga kommentarer: