lördag, juni 15, 2024

Tömning och urstädning av lägenheten

 Började dagen efter frukost med en kortare promenad och sedan åkte vi upp till Ängsgården. Jag och mamma började med att packa ner alla pappas kläder och samlade sedan ihop tavlor, prydnadssaker mm. När Thomas och Emil kom så bar vi ut möblerna så de lastade dem på släpvagnen samt monterade ner tvn och tog med de som vi hunnit packa ihop. När de åkte iväg städade jag och mamma lägenheten inklusive tvätta fönsterna. Vi var helt klar på plats efter 2 timmar så det var verkligen snabba ryck.

När vi kom tillbaka till mammas lägenhet tog jag en långpromenad med Esset. Gick till svartudden, skolvägen till Strömnäs och sedan förbi sjukhuset, över bron till stan och sedan Storgatan genom hela stan. Blev totalt 5,5 km i rask takt.

Väl tillbaka i lägenheten så hade mamma tagit rätt på de mesta grejerna så började med mat. Avokado och räkor till förrätt och sedan laxpasta till varmrätt. Idag var Thomas med och käkade också.

Thomas åkte hem vid 20:30 och då blev både jag och mamma trötta så vi vilade/somnade en stund framför tvn. Kollade sedan på tv och bestämde oss lite senare för att ta en promenad. Vi var ute och gick på stan mellan 23:30-00:30 och gick bl.a. in på Stadt för att kolla boende till Karin och Ljubo som kommer upp till begravningen.

Vi fick ny energi av promenaden så mamma fixade lite laxsnittar å sen blev vi sittandes och prata fram till 03:30. Vilket nattsudd...

Inga kommentarer: