torsdag, juni 13, 2024

Resdag upp till Piteå

 Steg upp som en vanlig arbetsdag och packade det sista innan jag och Esset satte oss i bilen och styrde upp mot Piteå. Hade med macka och kaffe i bilen så den här gången blev det inget stopp efter vägen utan körde raka vägen upp. När jag kom till Piteå åkte jag in i biltvätten innan jag åkte hem till mamma och bar upp grejerna till lägenheten. Vi åkte till Thomas och lämnade mammas bil där och gick sedan en promenad med Esset. Vi promenerade efter Kärleksstigen bort till Skuthamn så att Esset fick bada längst med vägen. Totalt ca 5 km promenad blev det.

Thomas hade kommit hem från jobbet när vi kom tillbaka. Pratade lite ute på gården med honom men sen var vi så hungriga så att vi åkte hem till mammas lägenhet. Stannade till och handlade lite men sen var det raka vägen till lägenheten.

Till middag blev det Pinsa med lufttorkad skinka, mozarella, oliver, ruccola mm. Riktigt gott och efter det jordgubbar och glass. På kvällen satt vi och pratade och planerade lite inför kommande dagar. Innan vi gick och oss blev det en kort promenad med Esset.

Inga kommentarer: