tisdag, juni 25, 2024

Värmebölja och hundträning

Full fart med jobb idag och sen hem till Esset på lunchen. Efter lunch blev det ett besök till Delsbo så Esset var med i bilen. Nya blodprov för att kontroller TSH och T4. På vägen genomfördes också en inspektion och väl tillbaka på kontoret igen så blev det lite radonmätningar.

Värmeböljan har kommit och när jag åkte från jobbet kl 16:30 visade biltermometern hela 33 grader.

Direkt efter jobbet träffade jag Zenita i Lingarötjärnen. Vi promenerade runt och la ut tre målområden för dirigeringar och körde också lite markeringar över och i vatten. Idag kändes Esset alertare än i helgen.







Hemma känns Esset  lite låg så jag känner inte riktigt igen henne. Hon kanske känner av att det varit mycket nu eller så tycker hon också att det är lite konstigt att Vinna är borta och hon är ensamhund. Vi har nog inte heller hittat rätt dos för medicinen så det kan vara det som spökar också. Vi får helt enkelt ha lite tålamod och ge det lite tid.

Under tiden som jag var iväg och tränade fortsatte Henke med plattarbetet. Cirka halva sträckan är nu lagd.


Det blev kallskuret till middag idag. Kycklingspett och mimosasallad samt grillad sparris och feta- och spenatknyten. Självklart satt vi ute i denna värmen.

Efter maten kom Lasse och Birgitta förbi en sväng för att hämta lite grejer och fika lite. Sen konstaterade vi också att fågelungarna nu flyttat ut ur vårt lusthus och det verkar som att ungarna lyckades hitta ut genom fönstret efter flytt.

Inga kommentarer: