lördag, juni 08, 2024

Ostadigt väder och åter till kaffebönan

 Började med en lugn och skön morgon och sedan tog jag med hundarna i bilen och åkte mot Iggesund. På vägen dit konstaterade jag att det var mycket som hände i stan. Det var SMAKA på Hudik och tävlingen "Pannben".

När jag passerade Idenor började det regna. Jaha... det var väl typiskt! Äh tänkte att jag i alla fall kan kolla hur det ser ut vid tjärnen nu för tiden. Innan jag kom fram var det åter sol så jag tog med dummiesar och tjejerna och promenerade ner.  Blev ett sök med dummiesar i vattenpussar för Esset. Dubbelmarkeringar och dirigeringar på olika håll och på olika sätt. Vinna fick enkelmarkeringar men på den här typen av mark blir det jobbigt för henne att ta sig upp. Hon hoppar glatt i och simmar bra men för att ta sig upp på en gungflymyr så krävs kraft och styrka i ryggen och det har hon ju inte så efter några apporter så fick det vara bra för hennes del. Esset fick dock simma mycket så det blev garanterat över en kilometers simning för henne.


Väl hemma fixade jag med lite grejer och vattnade i lusthuset innan vi gick in och vilade en stund.

På eftermiddagen blev det en promenad genom byn. Jag måste ju få mina 11000 steg. 😀

Även denna kvällen blev lugnt och jag kom faktiskt i säng i tid för ovanlighetens skull. När jag är hemma själv brukar jag bli sittandes uppe till 3-tiden ibland när jag fastnar vid någon spännande serie men idag gick jag och la mig vid midnatt efter att ha plöjt serien "Trigger point".

Inga kommentarer: