torsdag, juni 06, 2024

Sveriges nationaldag och Eu-val

Sverige nationaldag 2024


Idag ska Henke åka till fjällen med några grabbar för att fiska. De blir borta tills på söndag så jag kommer verkligen att få en lång och lugn helg.

Vi började dagen att efter frukost åka ner på stan för att rösta i EU-valet. Första gången jag förtids röstat men var ju lika enkelt det. Passade ju bra eftersom vi inte vet när Henke kommer hem på söndag då den egentliga valdagen är.

Handlade på vägen hem och tog sedan tjejerna på en promenad genom byn. Mötte då en liten trädkrypsunge som vistades mitt i vägen- Flyttade den till en säkrare plats vid sidan om vägen istället...

Blev en lunch med grillspett och mimosasallad innan det var dags för Henke att bli upphämtat. Jag gick då och vilade en stund eftersom jag i stort sett inte sovit nått i natt då Vinna varit lite dålig och kräkts och velat ut och kissa.

Efter vilan åkte jag bort till Talgen och tränade lite vatten med bägge tjejerna. Esset fick dubbelmarkeringar och dirigeringar medan Vinna fick för henne lagom långa enkelmarkeringar. Idag var det Vinna som fastnade på bild....


Till middag blev det Räkstubbe, ett glas vitt vin och sen Jordgubbar med grädde. 

Underhållningen var sista säsongen av Good Doctor men annars var det inte mycket till Nationaldagsfirande annat än att flaggan hissades.

Inga kommentarer: