lördag, juni 22, 2024

Midsommarafton och dagen efter midsommarafton

 Huset är tomt, man förstår inte riktigt även om man visste och var förberedd på att det snart skulle ske. Jag hade till och med ringt och bokat tid hos veterinären till veckan och var inställd på att det kanske skulle vara dagen men... nu kom det tidigare men ändå flera år efter att den var stipulerad.

Midsommarafton blev annars en lugn och trevlig tillställning. Vi var 4 par som ordnade en midsommarlunch med silltårta och plockmat. Vädret var bästa tänkbara och vi hittade en fantastisk plats.



Efter maten blev det kubb och ett annat spel.




Vi blev kvar på stranden fram till efter klockan 16. Då åkte vi hem och gick en promenad med Esset samt duschade och bytte sedan om och åkte till Idag och Gösta för fortsatt firande. Där blev det god drink, grillning och jordgubbstårta. 

Fint väder blev det hela kvällen så vi satt ute på altanen till 01-tiden då vi åkte hemåt efter en trevlig kväll trots dagens inledning.

Idag blev en lugn dag. Efter frukost åkte vi och hämtade bilen och sen tog jag en promenad med Esset till Lingarötjärnen där det blev lite vattenträning med Esset. Kändes skönt att göra nått med hund och bra för Esset efter en vecka i Piteå utan träning och med tanke på att hon nu mera är ensamhund.


Under tiden jag var iväg med Esset så bytte Henke vatten i badtunnan. Senare åkte vi iväg och handlade och sen blev det middag och jag blev sängliggande med huvudvärk. Tack och lov gick det över efter någon timma så att jag kunde uppdatera bloggen och se lite tv.

Inga kommentarer: