lördag, oktober 17, 2015

Första dagen på plats

Mycket varmt och fint direkt när vi vaknade vid 8-tiden. Började med frukost och gick sedan en promenad efter stranden bort till Althea Beach där vi bodde förra gången vi var på Cypern. Det gick en stig längst med stranden så vi behövde inte gå på några trafikerade vägar.

DSC_1286b DSC_1288bDSC_1294bDSC_1299bDSC_1302bDSC_1309b

När vi kom tillbaka tog vi på oss snorklingsutrustningen och snorklade nedanför hotellet i 45 minuter i alla fall. Härligt varmt och skönt i vattnet men såklart inte alls lika mycket färgglada fiskar som i Egypten.

DSC_1312bDSC_1314b

La oss sedan att sola på gräsmattan nedanför hotellet innan det var dags för lunch.

Efter maten och lite ytterligare solning så gjorde jag 500m i poolen så idag har jag faktiskt avverkat min första kilometer i kommunklassikern. Målet är såklart att göra de 3 kilometrarna som ska avverkas kommande veckor.

Efter lite vila på hotellet, dusch och en drink på verandan vid receptionen så var det dags för middag. Alla måltider intogs på samma restaurang i form av en ordentligt buffé med lite varierade rätter.

Kvällen avslutades med underhållning i receptionen. Gick upp till rummet vid vid midnatt och satt en stund på balkongen och spelade lite Yatzy.

Inga kommentarer: