lördag, oktober 10, 2015

Vintervila och el-träning

Tanken var att det skulle bli gåsjakt idag men så blev det inte. Istället får rubriken illustrera hur vi känner det nu. Jag har i stort uppnått de mål som jag satt för året så nu känns det lite som att vi faller tillbaka till en vintervila ett tag.

Amanda tog bilder på provet i Töre. De kommer här!

Bilder från provplatsen före start Som synes en fin plats och en vacker morgon.

AL4AL1AL6AL9

Provupplägget beskrivs innan första startande

AL3AL8

Å så var det min tur….

AL7AL5AL2AL10

Det blev också dagens tema hemmavid. Vinterfix på gården. Alla trädgårdsmöbler packades undan, Cyklar och annat flyttade in och vattentunnan tömdes och ställdes in för vintern.

Gick en långpromenad med tjejerna, Henke åkte till Gävle på hockey och på eftermiddagen åkte jag ner till Enånger och hälsade på Lasse och Birgitta. Åt middag där och Henke anslöt när bussen från Gävle passerade Enånger så vi sov över. Blev en trevlig och sen kväll.

Tidigare på eftermiddagen fick Vinna lära sig att man ska bete sig och inte blir så galen när det är baggar intill gården. Hon fick sig en välförtjänad stöt av elstängslet så det ska blir spännande att se hur hon reagerar på baggarna i morgon. När hon fick stöten i näsan backade hon tillbaka men efter några meter var svansen högt uppe igen men hon var inte längre intresserad av att kaxa upp sig mot baggarna. Bra lärdom förhoppningsvis.

Inga kommentarer: